Konu: Misafirler İçin... Perş. Tem. 24, 2008 12:31 am
Sevgili misafirlerimiz burada sitemiz hakkında görüşlerini bildirebilirler...
misafir Misafir
Konu: misafir Perş. Tem. 24, 2008 2:24 am
sizin sitenizden biri bisim sitemise bu siteni adını bırakmış ltfn üye olun yazmış biz üye olacaz ama sizin sitedeki herkeste siteye üye olcak anlaştık mı sakın kızmayın çünkü sizin sitenizden birisi önce bu siteyi werip reklam yapmıştı yani kızmaya hakkınız yok bunu biliyorsunuzdur ztn byy
LimonaTa ErqüL
Konu: Geri: Misafirler İçin... Perş. Tem. 24, 2008 2:32 am
hayır cnm bnm o zaman üye olma lütfen!
Elif & Emma --BANNED--
Mesaj Sayısı : 1380 Yaş : 29 Nerden..? : kocaeli Sitemizi Beğendin mi..? : bayılffdım :) Sevdiğim : Eren Bakıcı <b>Ruh Hali : Takım : <b><font color=orange>Başarı Puanı : <b><font color=green>Güçlülük : <b><font color=crimson>Paylaşım : Rep : <div class="js-kit-rating" view="score"imageurl="http://js-kit.com/images/stars/normal-thumb.png"imagesize="16x15"></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 04/07/08
Konu: Geri: Misafirler İçin... Perş. Tem. 24, 2008 6:55 am
evt canm bu iş karşılıklı biişi değildir beğenirsen olursun...illa izde oluca diye bişi yok
LoLypy
Konu: Geri: Misafirler İçin... Çarş. Tem. 30, 2008 5:16 am
tamam arkadaşlar bu konuyu kapatalım !! konuya devam !! =)
=Dilansu Misafir
Konu: Geri: Misafirler İçin... Salı Ağus. 12, 2008 5:19 am
sLm bn diLansu siteniz çok güzelmiş bn tam bi ciyim sitenize üye oLucam
BeCem KemeR
Konu: Geri: Misafirler İçin... Salı Ağus. 12, 2008 5:20 am
olursan pişman olmassın cnm
LoLypy
Konu: Geri: Misafirler İçin... Salı Ağus. 12, 2008 6:31 am
Süper Temasıyla Logosuyla Süper Bir Site Hatta Aktif Bile Etmiyorsunuz Ben Ediyorumm Sakın Kaçırmayın Ayrıca Mod Olmak Çok Basitt...Site Popüler Bir Site Ve Daha Yeni Açılmasına Rağmen Üyelerimizin Online Süresi Süper..Mod Alımlarıda Başladı.Çok Az Bir Paylaşımdan Sonra... Modsunuzzz
Süper Temasıyla Logosuyla Süper Bir Site Hatta Aktif Bile Etmiyorsunuz Ben Ediyorumm Sakın Kaçırmayın Ayrıca Mod Olmak Çok Basitt...Site Popüler Bir Site Ve Daha Yeni Açılmasına Rağmen Üyelerimizin Online Süresi Süper..Mod Alımlarıda Başladı.Çok Az Bir Paylaşımdan Sonra... Modsunuzzz
CedriC
Konu: Geri: Misafirler İçin... C.tesi Eyl. 20, 2008 3:23 am
DefoLup gideRmisin..!
Şeyda Misafir
Konu: Misafir...Merhabalar... Salı Eyl. 23, 2008 4:41 am
sizin siteniz mükemmel ötesi gerçekten züper. bende üye olmak istiyorum ama sizden çok küçük bi isteğim war. hani sitenin Başarı Puanı Güçlülük Paylaşım Rep birde yukarda yağan kar tanelerine hasta oldum..nasıl yaptığınızı söylermisiniz bende karşılığında hem üye olcam hem sitemdeki tüm üylerin bu siteye üye olması içn ö.m. altcam??? (sitemde 20-30 üye var hepsini buaya yönlendircem) sizin siteniz kadar güzel ama bi kaç üye var ne diyorsunuz adminim???
Cemre Kemer Fan
Konu: Geri: Misafirler İçin... Ptsi Eyl. 29, 2008 2:20 am
önceLkLe bunLar emekLe yapıLdı cnm..adminimiz cansın da bunLarı araştırarak buLdu=)biLmiyorum söLer mi..ama sen bnce hmn üye Ol=)
Şeyda Misafir
Konu: Misafir Merhaba Salı Eyl. 30, 2008 5:44 am
tmm ben isteğimi azaltım sadece kar taneleri vede rep onun haricinde başka bişey istemiyorum ama size söz veriyorum eğer bana bunları söylerse ben emeğinin karşılığında sitemdeki 28 üyeden getirebildiğim kadar getircem...ve kendim de üye olup bu sitede kalıcı olcam..umarım adminimizim istemi geri cevirmez ama hayır dersede önemli deil ben yine üye olurum olmam deil çünkü güzel bi site...Teşekürler bu siteyi hazırlayanların
kiSSnuR Misafir
Konu: Geri: Misafirler İçin... Paz Haz. 21, 2009 8:39 am
yha arqiler site ne zmn acılcak yhaa birinis bisi sölesiiinn
DoRé Misafir
Konu: Geri: Misafirler İçin... Cuma Haz. 26, 2009 4:27 am
Site bir açılsa üye olacağım ama..
İrEm_KeMeR
Konu: Geri: Misafirler İçin... Paz Ağus. 16, 2009 6:39 am
Şuan tatildeyiz ben de merak ediyorum ne zaman açılacak ama takip etmeye devam edin açılırsa üye olursunuz...